Kubuntu 20.04.1 Installed.  Blank Screen After Boot
 

Kubuntu 20.04.1 Installed. Blank Screen After Boot

 
Kubuntu 20.04.1 Installed on Dell E6520 laptop. I partitioned the drive as follows: 512MB for efi partition, 732MB for Boot, 15000MB for root, a huge amount for home, and 1000 for swap.

The bios is set for UEFI. This is not a dual boot setup. It’s just Kubuntu.

After installation, the system rebooted into a black blank screen. It won’t even go to login screen.

Is there something I should know about?

 

Previous [ubuntu] backup and restore app for ubuntu 20.04
Next [ubuntu] Firefox can't stream videos?!
 

About author

You might also like

Ubuntu Dsicussions 0 Comments

How to connect to ethernet device without disconnecting wifi?

Hello, I am running ubuntu 18.04, kernel 5.4.0-42-generic. I am trying to communicate with a hardware device over an ethernet connection. I am able to do this by setting a

Ubuntu Dsicussions 0 Comments

Will Ubuntu 20.10 work on Surface devices without a third party kernel?

Hi, I’m just looking for some information on the next upcoming release. I currently have a dual boot of Windows 10 and Ubuntu 20.04 on my Surface Laptop 1. For

Ubuntu Dsicussions 0 Comments

[ubuntu] How do grub/ Ubuntu/ grub.cfg interact during boot ?

Please help me understand the relationship of files run during boot process. I do have SOME notion how each INDIVIDUAL file is configured and how it works. I do not

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply